söndag 5 januari 2014

Ishockey eller stickning?

Vi ser på ishockey. Eller Lasse kollar och jag slölyssnar. En ishockeymatch blir ju egentligen inte riktigt spännande förrän sisådär 5 minuter från slutet, innan dess är det en rätt så trälig historia. Så jag får hitta på något annat just nu. Ska väl ta tag i den grårosa koftan jag stickar. Har precis lagt upp 6 byxor till mamma. Det gick i en rasande fart på Agnetas symaskin. 


Annars har dagen spenderats med att underhålla mamma. Vi åkte och handlade i förmiddags. Mamma hade skrivit en lång lista, precis som förr när hon bodde i sin lägenhet, men nu behöver hon inte allt som står på listan, och det är lite rörande på någon vis. Vi handlade en del i alla fall. Slog till på en budapeststubbe för att fira hennes födelsedag lite.
 Köpte en fin stor bukett med tulpaner och vide som prydde hennes bord. Härligt med tulpaner. Vi hann med att äta pizza också. Mamma gillar calzone! 

Vovvarna fick sig en promenad runt mammas boende medan hon tog igen sig efter lunchen. Det gick utmärkt att ha Skorpan med i bilen igår. Han la sig tillrätta i baksätet och sov. Tur att han inte är åksjuk för det hade ju ställt till det. 

Finland leder med 1-0. Till och med jag fattar att det inte är bra... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar