onsdag 11 juni 2014

Båtar och blommor

Under våren har som sagt Spikön fått sig en ansiktslyftning. Inleder detta inlägg med en bild från den nya fina gästhamnen i gårdagens morgondimma. Fler båtplatser har det blivit. Än så länge är det bara sporadiska gäster som lägger till och vars båtar vi kan beundra på mornarna.


Igår var Skorpan och jag på kurs. Det är fortsättningskurs på inkallning och koppelträning. Det går sådär för Skorpan... Vi tränar inte heller med honom i den utsträckning vi borde, men han har i alla fall blivit lite lugnare. Det är inte som julafton för honom varje gång han ska ut. Fast han gör nästan volter i hallen när det är dags för promenad fortfarande. Det roligaste för Skorpan igår var nog när han och kompisen Harry - en dansk-svensk gårdshund - busade och lekte!
 
Ute på kolonin har min pion börjat blomma så smått. Det är också stora knoppar i de två vita pionerna som vi köpte för ett par år sedan. De har också tagit sig riktigt bra. Min är förstås rosa. Lasses har också en egen pion, men den behagar aldrig blomma.
 
 
 
Ute på kolonin är också alla blomådor på plats med allsköns blommor. Det blev snöflingor, flitiga Lisa, pelargon, husarknapp och petunior i år i lådorna (ja inte allt i alla...). Det ser fint ut när man kommer dit med alla blommor tycker jag. Idag har vi varit och köpt färg till lilla sovalkoven som Lasse förmodligen ska ta sig an i morgon i de fall vi har vädrets makter på vår sida.
 
Nu strax dags för spännande engelsk deckare på tv!
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar